Goedkope hondenverzekering

Wat is nu een goedkope hondenverzekering? Dat is eigenlijk voor elke hond wel anders. Zo ligt het verschil vooral aan de verschillen in wensen, want elke hond heeft weer andere zorg nodig en elk baasje vindt andere dingen belangrijk.

Iedereen die een hond heeft zal het wel herkennen; je wilt de beste zorg en alle liefde aan je hond geven. Als je een hondenverzekering afsluit kun je de financiële risico’s afdekken. Via de website van Tinki.nl kun je de meest goedkope en passende hondenverzekering voor de eigenaar en viervoeter vinden.

Waar kun je het beste op letten?

Het afsluiten van een goedkope hondenverzekering klinkt erg aantrekkelijk, maar deze verzekering kan niet altijd even geschikt zijn voor je hond. Het eerst wat opvalt is de maandpremie, maar het is veel belangrijker om verder te kijken naar de inhoud van de verzekering zoals;

Wat is de hoogte van het eigen risico?
Wat is de maximale vergoeding/uitkering?
Wat dekt de verzekering precies?

Vooral het eigen risico is een puntje van aandacht. Bij de ene aanbieder is dit een percentage, bij de andere en vast bedrag. Bij verzekeringen met een lage premie zit vaak een hoog eigen risico en andersom. Let hier dus goed op!