Meride

Meride ondersteunt u in alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Onze uitvaartmedewerkers verzorgen elke uitvaart met zorg en aandacht op een manier die recht doet aan de overledene en aan de nabestaanden.

We nemen immers maar één keer afscheid. Het is daarom prettig om alle wensen van de overledene te respecteren, bijvoorbeeld met een traditionele uitvaart volgens uw geloofstraditie of juist met een eigentijdse eco-uitvaart. U kunt bij ons terecht voor elke uitvaart, ongeacht uw verzekering of uitvaartpolis.

Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u een persoonlijk kennismakingsgesprek of een offerte op maat? Bel dan direct naar 085-40 18 123 . Wilt u meer weten over onze dienstverlening bij u in de buurt? Voer dan uw woonplaats in voor alle informatie bij u in de buurt.

Bezoek de website naar Meride

De kosten van een crematie zijn lager dan de kosten voor een begrafenis. Zo zijn er bij een begrafenis grafkosten en er wordt vaak voor een duurdere kist gekozen. Deze basis kosten crematie liggen tussen de 2.200 en 3.000 euro.

Een uitvaartverzorger rekent ongeveer 1500 euro voor een crematie en voor werk in het weekend vragen ze in de meeste gevallen een toeslag. Meride.nl is een uitvaartverzorger die het regelen van een crematie of uitvaart voor u uit handen neemt.