HDMI kabel voor HDR 4K


HDR staat voor High Dynamic Range en dit zorgt ervoor dat de kleuren op het scherm een heldere weergave hebben. De Dynamische HDR is dan ook de verbeterde opvolger van HDR en de SDR wat momenteel in televisies gebruikt wordt.

HDR zorgt ervoor dat de kleuren op beeld dieper, levendiger en helderder vertoond worden. Het verbetert dus de algehele beeldkwaliteit op een televisie of monitor omdat het licht, contrast, diepte of kleur per scène en zelfs per frame geoptimaliseerd kunnen worden.

Vergulde kwaliteit

Wanneer je een HDMI kabel bij RU connected bestelt ontvang je HDMI kabels die over vergulde connectoren beschikken. Alles is gefabriceerd om slecht signaal te voorkomen en vele kabels hebben een actieve chipset.

Als je dus wilt investeren in het beste beeld in elke situatie, dan is het verstandig om altijd een HDMI kabel bij RU Connected te kopen. Met recht de beste webwinkel in HDMI kabels in Nederland.

RUConnected.nl is een webwinkel met jarenlange ervaring op het gebied van HDMI kabels. Wanneer er iets bekabeld moet worden op het gebied van video en audio, dan weet je zeker dat je dat je bij RU Connected aan het juiste adres bent.